dijous, 3 de novembre de 2016

Caricatura Especia

A l'espera de trobar-li un nom més original al producte, presento com a "Caricatura Especial" un tipus de caricatura d'un estil molt personal que he anat trobant en els anys que fa que em dedico a aquesta disciplina.

Es tracta d'una caricatura que sovint s'apropa a l'abstracció, i que plàsticament és més interessant que les convencionals per la seva peculiar composició i perque convina la línia i la pinzellada amb collage de diferents papers i textures.

Aquest tipus de caricatura es centra únicament en els trets i la expressió facial del caricaturitzat, i tot i que eventualment decideixo prescindir d'alguns dels elements que composen una cara, l'essència el personatge hi apareix amb una força sorprenent.

És una caricatura que originalment realitzava només per premsa i amb la que he recollit més d'un premi internacional, pero la originalitat de la proposta i el seu caràcter més sofisticat han despertat també l'interés d'alguns clients particulars que volíen fer un regal potser més elegant que una caricatura convencional.

El preu d'aquesta opció és de 120€, i l'entrego numerada com a còpia única (1/1) i firmada a mà, i amb un marc de fusta de pi.